AreBaltaPește
Pescuit
Competiții
Înscrie baltă
Despre

Termene și condiții

De utilizare a site-ului și serviciilor AreBaltaPeste.ro

Valabile din data de 09.08.2022

Bine ați venit pe AreBaltaPește!

Website-ul nostru este dedicat pasionaților de pescuit din România. Arebaltapeste.ro este un website simplu de utilizat: o hartă interactivă cu Locațiile de pescuit și informații despre acestea (descriere, prețuri, imagini, date de contact etc). De asemenea, poți cere navigarea către o anume Locație, iar aplicația preferată de tine te va direcționa pe ruta optimă (Google Maps, Waze, Here Maps etc.)!

Te rugăm să parcurgi cu atenție Termenele și Condițiile de utilizare ale site-ului nostru. Accesul sau vizitarea acestui website de către tine se supune Termenelor și condițiilorde utilizare (care înglobează și Politica de Confidențialitate) și implică acceptul tău explicit cu privire la acestea. Prezentele Termene si Conditii, precum și Politica de Confidențialitate reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Dacă ai orice nelămuriri cu privire la aceste documente sau la interpretarea lor, nu ezita să ne contactezi la adresa de email: contact@arebaltapeste.ro.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment Termenele și Condițiile de utilizare a site-ului nostru precum și Politica de Confidențialitate, fără nicio notificare prealabilă. Nouă versiune va fi valabilă de la data publicării online. Te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica Termenele și Condițiile pe care ai agreat să le respecți.

Prin continuarea folosirii serviciile noastre îți exprimi consimțământul cu privire la noile Termene și Condiții. Dacă nu vei fi de acord cu noile termene, va trebui sa încetezi de îndată utilizarea site-ului și a serviciilor noastre.

01. Definiții:

Cont de Utilizator, sau Cont: cont desemnat prin username care constă în adresa de e-mail și parolă.

Balta sau Locație: locație de pescuit din România.

Dvs., sau Client, sau Utilizator, sau Tu: utilizatorul site-ului arebaltapeste.ro, indiferent dacă și-a creat sau nu cont pe site.

Material: imagini, iconițe, designuri, fotografii, clipuri multimedia, gif-uri etc.

Noi, sau arebaltapeste sau arebaltapeste.ro:Mapcherry Labs SRL - CUI 43075562, număr de înregistrare la registru comerțului J12/2938/2020 din 21.09.2020 cu sediul social în Municipiul Cluj-Napoca, strada Buna Ziua 41B, sc 2, ap 96.

Părți: Atât Noi, cât și Dvs.

Servicii sau Abonament: servicii plătite oferite reprezentanților Locațiilor vizibile pe hartă, prin care aceștia pot să își promoveze locația oferind public informații despre aceasta către vizitatorii website-ului Nostru.

Termenii la singular îi înglobează și pe cei la plural și invers; genul masculin înglobează și pe cel feminin și invers.

02. Aplicabilitate:

Prezentele Termene și Condiții sunt valabile și se aplică pentru website-ul din domeniul arebaltapeste.ro și pentru care Noi avem calitatea de autor/proprietar/administrator.

03. Drepturi de autor:

Noi suntem autorul website-ului arebaltapeste.ro si beneficiem de toate drepturile legale de autor cu privire la acesta, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate Materialele sunt proprietatea Noastră, sau am obținut licența pentru a le folosi.

04. Software-ul din spatele arebalatapeste.ro:

AreBaltaPește este un proiect posibil cu sprijinul MapCherry (https://mapcherry.io/). MapCherry este software-ul și tehnologia care stă la baza website-ului nostru. Pentru mai multe detalii te rog viziteazăhttps://mapcherry.io/ .

Datele spațiale folosite pentru hartă sunt obtinute din OpenStreetMap. Datele OpenStreetMap sunt date “deschise”, sau “libere”, guvernate de licența Open Data Commons Open Database License (ODbL).

05. Licenta:

Cat timp respecți prezentele Termene si Conditii, Noi îți acordăm o licența valabilă global, non-exclusiva, personală și non-transferabilă pentru a accesa/vizita site-ul arebaltapeste.ro, precum și pentru utilizarea Serviciilor noastre prin care poți sa prezinti public informații despre Locația Ta.

Aceasta licență nu include:

– revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informațiilor prezentate pe site-ul Nostru;

– descărcarea sau copierea informațiilor prezentate pe site-ul nostru;

– utilizarea tehnicilor tip data mining, roboților sau tehnologiilor similare care permit extragerea și analiza datelor;

- posibilitatea de a modifica site-ul Nostru (cu excepția adaugarii/editării de informații în/din contul Dvs.)

Conținutul website-ului (integral și/sau parțial) nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al arebaltapeste.ro.

06. Utilizatori:

Sunt două feluri de utilizatori ai site-ului Nostru:

(1)   Vizitatorii cărora le este dedicat site-ul, pasionații de pescuit, care pot accesa necondiționat informațiile publicate; și

(2)    Deținătorii unui Abonament, care si-au creat un Cont de Utilizator pentru a-și promova Locația pe website prin furnizarea de informații despre aceasta.

07. Abonament:

Dacă dorești un abonament pentru a promova o Locatie pe website-ul arebaltapeste.ro, poți sa îți creezi un Cont plătit, prin intermediul căruia să oferi vizitatorilor site-ului informații despre Locația ta/Locațiile tale, cum ar fi:

 • Numele bălții tale;
 • Județul/Locația;
 • Tipul de pești;
 • Tarife;
 • Regulament;
 • Facilități balta;
 • Imagini;
 • Contact ( număr de telefon / persoana de contact );
 • Link  - facebook / website Locație.

08. Declarațiile și garanțiile tale:

Prin crearea unui Cont de Utilizator pe arebaltapeste.ro, declari și susții următoarele:

-          reprezinți Locația pe care alegi sa o promovezi;

-          toate informațiile furnizate sunt corecte și la zi;

-         toate Materialele pe care ni le comunici în legatură  cu Locația ta sunt proprietatea ta intelectuala exclusivă, sau ai obținut dreptul de a le sub-licentia, conform articolului 09 din prezentele Termene si Conditii.

De asemenea, te obligi să editezi în contul tău și sa aduci la zi de îndată acele informații pe care le-ai furnizat anterior și care s-au modificat în timp (de ex: descriere Locație, schimbare de preț, schimbare de regulament etc.).

De asemenea, te obligi să menții actuale datele cu privire la Locația pe care o reprezinți. Astfel:

 • Orice informație de tip text este editabilă din Contul de Utilizator accesând secțiunea ‘Administrare Balta’. Cade în sarcina ta să editezi și să aduci la zi de îndată acele informații pe care le-ai furnizat anterior și care s-au modificat în timp, precum și să introduci noi informații suplimentare relevante pentru pasionații de pescuit (de ex: descriere Locație, regulament, orar, facilități, pret etc.).
 • Datele ce țin de geometria Locației tale nu sunt editabile de către tine direct. Cade în sarcina ta să ne contactezi la adresa de email contact@arebaltapeste.ro pentru a ne informa cu privire la orice modificare geometrică/spațială a Bălții (de ex: împarți Balta în două, aduci modificări spațiale la conturul Bălții etc.). Noi vom procesa informația primită și vom modifica harta în conformitate cu acestea.

09. Licenta pe care ne-o oferi Nouă:

Prin crearea unui Cont de Utilizator pe site-ul Nostru, ne acorzi necondiționat o licenta perpetuă și non-exclusivă pentru a folosi în orice scop (inclusiv comercial) oricare și toate Materialele pe care le vei incarca în Contul Tău sau pe care ni le vei transmite vreodată în legătură cu Locația pe care o reprezinți.

10. Conținut și Informații:

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale Locatiilor, prețuri, preț descriptiv, imagini, simboluri etc) este deținut în totalitate de către Noi și de către reprezentanții Locațiilor. Conținutul cu privire la Locații fie ne-a fost transmis direct de către reprezentanți, fie a fost preluat din documente și surse publice ale acestora.

Din acest motiv, arebaltapeste.ro nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile, imaginile sau alte informații prezentate în website. Prețurile, detaliile, datele, descrierile și evaluările afișate nu constituie o oferta din partea Noastra sau a tertilor prezenti in site.

Noi vom face tot posibilul să ne asigurăm că informațiile afișate pe site-ul Nostru sunt adevărate în momentul publicării lor, însă nu ne asumăm și nu suntem responsabili pentru claritatea și veridicitatea informațiilor prezentate.

Arealtapeste.ro nu acorda niciun fel de garantie pentru conținutul și utilizarea acestui website. Informațiile publicate și prezentate pe site nu se constituie într-o ofertă de niciun fel din partea Noastră.

11. Cenzurarea materialelor și informațiilor de pe site:

Materialele și informațiile pe care le vei furniza cu privire la Locațiile pe care le reprezinți trebuie sa fie bazate pe fapte și experiențe reale. Materiale și informațiile intenționat false, copiate, sau furate din alte surse, review-uri și comentariile care nu au legatură cu pescuitul și cu intenția site-ului nostru, atacuri la persoane, materiale și informații care nu sunt necesare sau utile - toate acestea sunt în contradicție cu prezentele Termene și Condiții.

Pentru a preveni abuzuri, ne rezervăm dreptul de a șterge orice astfel de manifestări de pe site-ul Nostru. Deasemenea, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau sterge Conturi de Utilizator care contravin prezentelor Termene și Condiții.

Dacă observi astfel de comportamente, te rugăm sa le raportezi la contact@arebaltapeste.ro. Noi toți vom beneficia de ajutorul tău!

12. Termene si Conditii financiare

Pentru informatii despre prețurile serviciului arebaltapeste.ro te rog sa ne contactezi sa să-ți creezi un Cont de Utilizator la noi pe site. Prețul este vizibil din contul fiecărui utilizator sau de pe pagina Înscrie Baltă (https://arebaltapeste.ro/register?to=/cont) .

La sumele menționate se adaugă toate taxele legale, care vor fi în sarcina Clientului.

Abonamentul plătit este un Serviciu pe care ți-l oferim timp de 10 ani (de la realizarea plății). Astfel, termenul de plată este odata la 10 ani. Facturile sunt scadente la data emiterii lor iar sumele vor fi retrase automat de pe cardul a cărui date le-ai furnizat procesatorului de plăți la data creării Contului de Utilizator.

Dacă Serviciul este prestat pentru o fracțiune din intervalul de timp pentru care ai optat, Serviciul se considera prestat pentru acea perioada de timp în întregime (sezon, conform alegerii tale).

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Stripe (https://stripe.com/). AreBaltaPește nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul Tău. Noi am luat toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea datelor tale, dar transmiterea datelor și informațiilor revin exclusiv Clientului.

Intarzierei la plată: pentru orice intarziere la plată, arebaltapeste.ro poate percepe o penalitate de întârziere calculată la valoarea dublată a dobânzii legală penalizatoare pentru raporturi între profesioniști, calculabilă din prima zi de întârziere inclusiv și până la data plății efective. Această sumă se va adăuga la valoare restantă, cu posibilitatea de a depăși valoarea restantă.

13. Incetarea Abonamentului

Poți în orice clipă să te dezabonezi de la Serviciile noastre. Dacă alegi să îți întrerupi abonamentul, vei primi o notificare automată și de la procesatorul de plăți care să confirme acest fapt.

Dacă Serviciul este prestat pentru o fracțiune a perioadei de timp aleasă de tine, oricât de mică, Serviciul se considera prestat pentru acea perioada de timp în întregime (nu se vor returna fracțiuni de plăți).

14. Colectarea datelor cu caracter personal:

arebaltapeste.ro poate colecta de la tine date cu caracter personal dar numai cu acordul tău și dacă ni le furnizezi voluntar, în scopul prestarii Serviciului.

15. Limitari ale serviciului oferit:

arebaltapeste.ro nu poate garanta pentru veridicitatea informatiilor prezentate și/sau pentru acuratețea prețurilor pe care reprezentanții Locațiilor le vor afișa pe website-ul Nostru.

arebaltapeste nu raspunde de erorile, omisiunile sau inadvertentele care pot interveni în redactarea, acuratețea sau prezentarea materialelor de pe website.

Website-ul este furnizat de către Noi pe o baza „așa cum este” și „atat cat este disponibil”. arebaltapeste.ro nu iși asumă responsabilitatea si nu garantează ca site-ul, serverele pe care este găzduit sau software-ul cu sprijinul căruia funcționează sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu. AreBaltaPește se absolvă în mod expres de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea / vizitarea website-ului si a Serviciilor Noastre.

16. Condiții de încetare a furnizării serviciului:

Utilizatorii nu pot folosi o adresa de e-mail falsă, să imite sau sa pretindă ca sunt/reprezintă o altă persoană sau entitate. Serviciile Noastre nu sunt destinate a fi folosite în scopuri politice, pentru a promova conținut din categoria ‘ adult ‘, pentru a instiga la acțiuni violente, pentru a defăima și/sau a construi și/sau promova o imagine negativă la adresa oricui sau oricărei afaceri. Deasemenea, serviciile Noastre Nu sunt destinate pentru a promova informații eronate cu privire la Locațiile listate. În cazul încălcării acestei prevederi, accesul la serviciile oferite și Abonamentul pot fi suspendate fără o notificare în prealabil.

17. Datele noastre de contact:

Datele noastre de contact sunt: contact@arebaltapeste.ro cu sediul social in Cluj, Cluj-Napoca, strada Bună Ziua 41b, sc2 , ap 96.